Kleuranalyse

Kleuranalyse We kennen het allemaal wel, je ziet een leuke blouse of haarkleur bij iemand en je denkt: "Dat wil ik ook!"

Maar wat bij de 1 heel goed staat, kan de ander veel minder goed hebben.

Producten

Wij werken met het merk L'Oréal, zowel voor onze verzorging, styling als verfproducten. L'Oréal staat voor natuurlijke, zachte, transparante kleuring met heel veel verzorging. Hierdoor hoeven onze kleuringen er nooit 'geverfd' uit te zien.

Hairextensions

  • great lengths extensions
  • dip inn extensions
  • Uitsluitend Great Lengths Extensions
  • Bijvoorbeeld Dip-inn, maar ook GL Apps

Hairextensions bij House of Hair in Beverwijk

Waarom hairextensions laten zetten bij House of Hair in Beverwijk? Al meer dan tien jaar zijn wij gespecialiseerd in het zetten van hairextensions en werken wij uitsluitend met het exclusieve merk Great Lengths. Zij staan voor topkwaliteit van honderd procent natuurlijk haar, zonder het eigen haar te beschadigen.
 

De voordelen van hairextensions van Great Lengths laten zetten in Beverwijk

Bij House of Hair in Beverwijk gebruiken wij niet voor niets de hairextensions van Great Lengths. Deze extensions bieden u vele voordelen. Zo is Great Lengths de enige op de markt die de garantie van haardikte van aanzet tot punt biedt. Dit betekent dat u al met relatief weinig extensions de eigen dunne haarpunten kunt opvullen. Daarnaast zijn de extensions ook zeer geschikt voor een totale verlenging of plaatselijke opvulling of verlenging.

Bijna alles is mogelijk!

Sinds enige tijd zijn er ook de GL Apps. Dit zijn kleine strookjes haar van +/- 5 centimeter, die zonder verdere apparatuur in het haar kunnen worden bevestigd. Honderd procent onzichtbaar en ideaal om bijvoorbeeld een lok te verlengen of de zijpartijen van een bob of halve lengte op te vullen. Kortom: bijna alles is mogelijk. Kom gerust langs voor vrijblijvend advies over hairextensions of bel voor meer informatie naar onze salon in Beverwijk via 0251 – 25 11 75.