Kapper Heemskerk

✓ Verven, Spoeling en Highlights
✓ Afgestemd op huidtype en oogkleur
✓ Direct een afspraak

Met een nieuwe look die helemaal bij u past, gecreëerd door een professioneel kapper, loopt u de kapsalon in de buurt van Heemskerk weer uit. Altijd! House of Hair, gevestigd in Beverwijk, is namelijk gespecialiseerd in het knippen van dames, heren en kinderen. Met een team dat bestaat uit zes volleerde topkappers, die ook nog eens beschikken over een zeer ruime ervaring, ontvangt u te allen tijde een prachtig resultaat.

Waarom bezoekt u kapsalon House of Hair, kapper in de buurt van Heemskerk?

Waarom gaat u eigenlijk langs bij House of Hair, kapper in de buurt van Heemskerk? Omdat onze salon gezellig en huiselijk is. Wij vinden het belangrijk dat u op de juiste manier wordt geholpen en u altijd met een goedgeknipte en -gekleurde coupe de deur uitloopt, maar ook dat u even heerlijk kunt ontspannen. Dus bent u echt even toe aan een momentje voor uzelf? En wilt u ook eens wat nieuws? Plan dan snel uw bezoek aan de kapsalon in de buurt van Heemskerk.

Welke behandeling past het beste bij u?

Afhankelijk van uw wensen en eisen, kiest u een knip-, verf- of stylingsbehandeling die het beste bij u past. Bij ons kunt u onder andere terecht voor:

  • Knippen, wassen en drogen
  • Föhnen en stylen
  • Verven, spoelen en highlights
  • Extensions
  • Make-up

Wilt u advies over de behandeling die het beste bij u past? Dan staan wij uiteraard ook graag voor u klaar.

Ruime openingstijden

Zoals de meeste kappers zijn wij op zondag en maandag gesloten. Op alle andere dagen bent u wel van harte welkom bij de professionele kapper van House of Hair, kapsalon in de buurt van Heemskerk. Wij zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 9:00 uur tot 17:30 uur geopend (op vrijdag zelfs tot 21:00 uur!) en op zaterdag zijn we van 8:30 uur tot 16:00 uur geopend. Maak snel een afspraak door te bellen naar 0251 – 25 11 75.

 

Andere bekeken ook: