Kleurspecialist Beverwijk

✓ Verven, Spoeling en Highlights
✓ Afgestemd op huidtype en oogkleur
✓ Direct een afspraak

House of Hair is niet zomaar een kapper, maar ook een echte kleurspecialist in Beverwijk. Zo loopt u na een bezoekje niet alleen naar buiten met een fantastische nieuwe coupe, maar ook met een look die compleet bij u past. Maak direct telefonisch een afspraak en kom langs in onze uitgebreide salon waar gezelligheid en persoonlijke aandacht voorop staan.

Waarom laat u een kleuranalyse maken door de kleurspecialist in Beverwijk?

Wat bij de een goed staat kan bij de ander heel anders zijn. Als kleurspecialist in Beverwijk maken we daarom graag een kleuranalyse voor u. Daarbij kijken we met behulp van kleurensjaals naar de kleurondertoon van uw huid, naar uw huidtype, naar de kleur van uw ogen en naar de vorm van uw gezicht. Heeft u een koele ondertoon of juist een warme ondertoon en is die helder of gedempt? Afhankelijk van de uitkomst kunnen wij u een kapsel en kleur adviseren dat uw positieve punten versterkt.

Haren verven of spoelen of toch highlights?

Bij House of Hair kiest u voor verschillende verfbehandelingen. Zo kunnen wij uw haren verven, maar kunnen wij het ook behandelen met een spoeling. Liever slechts een deel van uw haar verven? Kies dan voor highlights.

De beste kapper gebruikt uitsluitend de beste producten

Een kleurspecialist in Beverwijk gebruikt uiteraard alleen de beste producten. Dat is dan ook de reden dat we bij House of Hair werken met het merk L’Oréal, zowel voor verzorging en styling als voor het verven van uw haar. Deze natuurlijke, zachte en transparante producten verzorgen uw haar goed en ogen natuurlijk. Bel naar 0251 – 25 11 75 en plan direct en afspraak!

 

Andere bekeken ook: