Professionele kapper Beverwijk

✓ Verven, Spoeling en Highlights
✓ Afgestemd op huidtype en oogkleur
✓ Direct een afspraak

House of Hair is een professionele kapper, gevestigd in Beverwijk. Bij ons kunt u terecht voor verschillende knip-, verf- en stylingsbehandelingen. Ons professionele team van kappers zorgt dat u altijd stralend en goed verzorgd onze salon uitloopt. Wilt u eens heerlijk ontspannen? En bent u toe aan een nieuwe look? Maak snel een afspraak en kom bij ons langs!

Voor welke behandelingen komt u naar de professionele kapper in Beverwijk?

Onze dienstverlening is zeer breed. Dat betekent dat u voor verschillende behandelingen bij ons terechtkunt. Bijvoorbeeld voor:

  • Een knipbehandeling (eventueel aangevuld met wassen en drogen)
  • Een stylingsbehandeling (föhnen of stylen)
  • Een verfbehandeling (verven, spoelen of highlights)
  • Permanent, extensions of make-upbehandelingen

Kies voor kwaliteit

Kiest u voor de professionele kapper in Beverwijk, dan kiest u voor kwaliteit. Dat ziet u direct terug in de producten die wij gebruiken om uw haar te verzorgen. Wij werken met gerenommeerde merken als L’Oréal en Great Lengths, zowel voor haarverzorging als het stylen, verven en verlengen van haar.

Win advies in en ga voor de coupe die echt bij u past

Twijfelt u over uw kapsel? Of over de kleur? Wij voorzien u graag van een goed advies. Zo kiest u altijd voor de coupe die echt bij u past. Wilt u een afspraak maken met de professionele kapper in Beverwijk? Bel dan naar 0251 – 25 11 75.

 

Andere bekeken ook: